Despre noi...

Info

Binalexpert Mob deschide un nou capitol în arta amenajărilor interioare. Ceea ce ne caracterizează pe noi este pasiunea pentru lemnul masiv de înalta calitate. Din această pasiune vă oferim produse realizate integral din lemn masiv, produse a căror valoare este sporită de finisaje deosebite, sculpturi sau antichizări realizate manual. Şi datorită acestei pasiuni putem să vă oferim produse de calitate ce rezistă şi îşi multiplică valoarea peste generaţii, deoarece moda se poate schimba, însă eleganţa oferită de mobilierul confecţionat din lemn masiv va rămâne eternă, dând întotdeauna o notă aparte. 

Într-o lume sufocată de imitaţii ale lemnului noi vă oferim căldura, eleganţa şi nobleţea autentică a pieselor din lemn. Este vorba de un joc al enigmaticului şi al dorinţei. Piesele de mobilier sunt vedetele acestui concept. Impresionează prin unicitate şi rafinament reuşind să ofere perfecţiune căminului dumneavoastră. Lemnul masiv şi încadrarea în ceea ce se numeşte stil vă asigură că mobila produsă de noi se poate integra uşor într-un interior clasic sau la fel de bine poate pune în valoare o arhitectură contemporană. Obiectivul nostru în materie de servicii poate fi comprimat într-o frază: oferim servicii complete de design, consultanţă, măsurători precise, producţie şi montaj.

Puteţi astfel să apelaţi la serviciile noastre de design pentru a crea mobilierul adaptat perfect spaţiului dumneavoastră optând pentru oricare variantă de finisaj sau de culoare şi bineînţeles orice dimensiune. Oferim variante complete de echipare atât pentru locuinţe, cât şi pentru birouri directoriale, hoteluri, restaurante, pub-uri sau crame, produsele noastre din lemn masiv sau parţial masiv oferindu-vă durabilitatea, eleganţa şi căldura de care aveţi nevoie.

Toate produsele vă sunt puse la dispoziţie în variante clasice sau moderne şi într-o paletă largă de culori şi modele. Şi pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor dumneavoastră, vă putem recomanda colaboratorii noştri în materie de sticlă decorativă, vitralii, fier forjat, feronerie specială, amenajări interioare şi multe altele.

TOP